KARHUNKIERROS vaellukset

Lähde kanssamme Suomen suosituimmalle vaellusreitille - Karhunkierrokselle. Tarjoamme monenlaisia opastettuja vaelluksia Karhunkierroksen maisemissa!

Karhunkierros-opastetut vaellukset

Suomen suosituin vaellusreitti, legendaarinen Karhunkierros, vie sinut Oulangan kansallispuiston upeimpiin paikkoihin, kuohuvien könkäiden jylinään. Karhunkierros tarjoaa vaeltajalle runsaasti silmänruokaa ja hikisiä kilometrejä. Tämä reitti on kuljettava ainakin kerran elämässä! Erityisen hienoa nämä lumoavat maisemat on kokea opastetulla Lumousvaellus Karhunkierros -vaelluksella.

Näille opastetuille vaelluksille sinun on helppo lähteä mukaan - tarvitset mukaasi vain omat henkilökohtaiset tavarasi - meiltä saat kaikki muut vaellukselle tarvittavat varusteet. Vaellus sisältää myös Karhunkierroksen kartan sinulle muistoksi ikimuistoisesta kokemuksesta!

Osallistuminen vaellukselle ei vaadi aiempaa retkeilykokemusta ja normaali hyvä peruskunto riittää. Vaellus on mitoitettu siten, että päivämatkat ovat noin 15 - 20 kilometriä ja ne sisältävät riittävästi taukoja.

Saat kaikista vaelluksistamme kattavan ennakkopaketin, joka sisältää tarkemman reittikuvauksen, vaellukselle valmistautumiseen vinkkejä sekä listan pakollisista varusteista, jotka sinun tulee ottaa mukaan.

Huomioithan, että toteutamme kaikkia vaelluksiamme myös räätälöitynä juuri sinun tai ryhmäsi toiveiden mukaisesti!

Karhunkierros opastetut vaellukset

Karhunkierros

Täysi - Lumousvaellus


Tällä kiireettömällä opastetulla vaelluksella koet koko Karhunkierroksen kaikessa kauneudessaan ja lumoudut toinen toistaan henkeäsalpaavammista maisemista! Ylität koskia riippusiltoja pitkin, kurkkaat korkealta Kanjonin reunalta Oulankajoen uomaan ja paljon muuta.

Vaelluksen kesto on 5 päivää (4 yötä) ja pituus on 80 kilometriä

Karhunkierros

MINI - LUMOUSVAELLUS

Tällä opastetulla vaelluksella koet Karhunkierroksen parhaat maisemat tiiviissä paketissa.

Vaelluksen kesto on 3 päivää (2 yötä) ja pituus on noin 50 kilometriä.

Karhunkierros

NOPEA - Lumousvaellus


Tällä opastetulla vaelluksella koet kolmessa päivässä koko Karhunkierroksen nähtävyydet

Vaatimuksena on hyvä vaelluskunto ja -kokemus, jotta pystyt kävelemään n. 25-30 kilometriä päivässä.

Vaellusta helpottaaksemme kannamme kevyitä reppuja ja yövymme valmiissa majoituksissa.

Uskallatko ottaa haasteen vastaan ja lähteä kokemaan Karhunkierroksen nähtävyydet tehokkaasti kolmen päivän aikana.

Yhteydenottolomake

Jäikö kysyttävää? Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää meille viestiä osoitteeseen info@oulangantaika.fi.

Jätä yhteydenottopyyntö