TALVIKAUSI 2023 – 2024

Talvlnen lumoava luonto tykkypuineen ja kimmeltävine hankineen kutsuvat sinua seikkailulle! Tule kanssamme nauttimaan luonnonihmeistä!

TalviSET seikkailut

Upeat tykkypuut, auringon valossa kimmeltävä hanki, lumisen maiseman kesken virtaavat joet, revontulet ja kirkkaat tähdet taivaalla – Kuusamon lumoava luonto on kaikkea tätä!

Lähde kanssamme seikkailulle monipuoliseen talviseen luontoon.

Elämyspakettehin sisältyvät kaikki tarvittavat varusteet, eväitä unohtamatta. Lisäksi paikallinen opas kertoo ainutlaatuisesta, pohjoisen luonnosta sekä paikallisista perinteistä.

Talviset elämyspakettimme räätälöimme juuri sinun ja ryhmäsi tarpeisiin.

Meidän kauttamme voit varata myös muut talviset aktivieetit yhteistyökumppaniemme verkostosta.

Ota yhteyttä varataksesi unelmiesi talvinen seikkailu!

LUMIKENKÄILY

Lumikenkäretket

Lumikenkäretkiemme kohteena ovat lumoavimmat luontokohteet seudulla. Haluaisitko kävellä tykkypuiden keskellä, virtaavien vesien äärellä vai koskemattomassa luonnossa omassa rauhassa?

Retkien sisältö on räätälöitävissä toiveidesi mukaisesti aina 1,5 tunnin retkestä yön yli retkiin, jolloin yövymme luonnon keskellä tähtitaivaan alla tai erämaakämpässä. Hinta alkaen 50 € / henkilö.

HIIHTO

LIUKULUMIKENKÄILY

Liukulumikenkäily on mainio tapa nauttia talven ihmemaasta. Liikkuminen on helppo oppia ilman aikaisempaa lumikenkäily- tai hiihtokokemusta.

Kuvittele hiihtelyä koskemattomassa hangessa uusia omia uria pitkin. Tai, kuvittele rauhallsta hiihtelyä ylös vaaran rinteitä ja sieltä tykkypuiden seassa alas rauhallisesti alas lasketellen? Vai kiinnostaisiko sinua päiväretki hiihdelleen erämaasaunalle, jossa saunomme ja nautimme lounaan ennen paluuta takaisin?

Retkien sisältö on räätälöitävissä toiveidesi mukaisesti aina 3 tunnin retkestä yön yli retkiin, jolloin yövymme luonnon keskellä tähtitaivaan alla tai erämaakämpässä. Hinta alkaen 90 € / henkilö.

TALVIKALASTUS

PILKKIRETKI

Haluaisitko kokeilla pilkkimistä luonnon kauniin ja rauhallisen erämaajärven rannalla?

Lähden kanssamme nauttimaan talvisesta päivästä järjellä pilkkien. Oppaamme opastaa sinut pilkkimisen saloihin. Pääset myös maistamaan saalista pilkkireissun lomassa – oppaamme valmistaa saaliin nuotiola maistiasiksi. Lisäksi tarjoilemme kuumia juomia retken aikana.


Retki kestää 2-4 tuntia sisältäen kuljetukset. HInta alkaen 70 € / henkilö.

AVANTOUINTI JA SAUNA

AVANTOUINTI JA SAUNA

Hitaasti laskeutuvat yksityisen saunan löylyt ja oma virkistävä avanto. Osaatko kuvitella rauhoittavampaa kokemusta?

Saunareissumme kesto on 3-4 tuntia sisältäen kuljetukset. Tarjoamme saunalla pientä purtavaa ja juotavaa.

Hinta alkaen 50 € / henkilö.

REVONTULET

REVONTULET JA TÄHDET

Vihreät, punaiset ja siniset värit täyttävät tanssien taivaan revontulten ollessa parhaimmillaan. Kerta toisensa jälkeen taianomainen näky lumoaa katselijansa. Samalla näet kirkkaana loistavat miljoonat tähdet taivaalla.

Lähde mukaan revontulimatkalle lumikenkäillen luonnon helmaan tai kävellen järven jäälle. Ohjelman kesto on 2-4 tuntia sisältäen kuljetukset. Revontulien ihailun lomassa tarjoamme myös kuumia juomia.

Hinta alkaen 40 € / henkilö.

TALVEN ERIKOISOHJELMAT

TALVEN ERIKOISET

Haluatko nauttia talvisesta luonnosta uusin tavoin. Alla esimerkkejä muista talvisista elämyksistämme.

Villasukkavaellus – lähde mukaan kotimaiselle paljaskenkäretkelle. Kenkinä luonnollisesti villasukat, joilla on mukava taittaa matkaa talvisessä luonnossa. Retken kesto on noin 1-2 tuntia.

Yö tähtitaivaan alla – ulkona, tähtitaivaan alla nukkuminen on lumoava elämys. Ennen nukahtamista voit katsella tähtiä ja revontulia ja nauttia luonnon rauhasta. Yöpymisvaihtoehdoista voit valita laavun, lumiluolan, teltan tai vain nukkua suoraan tähtitaivaan alla.

Talvivaellukset – järjestämme talvisin myös vähintään yhden yön vaelluksia lumikenkäillen ja liukulumikenkäillen. Vaelluksen aikana voimme yöpyä teltassa, laavussa tai erämaakämpässä.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle ainutlaatuisen retken!

Yhteydenottolomake

Jäikö kysyttävää? Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää meille viestiä osoitteeseen info@oulangantaika.fi.

Jätä yhteydenottopyyntö