KALASTUSRETKET

PERHOKALASTUSTA MAAN HIENOIMMILLA VIRTAVESILLÄ

Oletko innokas perhokalastaja, jolla on lajissa tarvittavat varusteet ja joka osaa lajin perusasiat: etu-, taka- ja rullausheiton, pinta- ja uppoperhot?

Haluatko tulla taitavammaksi kalastajaksi? Haluatko oppia perhokalastuksesta enemmän, ymmärtää kalojen käyttäytymistä ja parantaa saalisvarmuuttasi?

Jos vastasit myöntävästi, tule kurssillemme! Yhdeksän tunnin aikana opit ymmärtämään kalojen käyttäytymistä ja kilpakalastajienkin suosiman nymfikalastuksen perusteet.

Kurssin jälkeen olet entistä osaavampi kalastaja ja saat enemmän kaloja. Uskallamme luvata, että jäät kirjaimellisesti koukkuun uuteen kalastustapaasi.

Kurssimme järjestetään maineikkaalla Kitkajoen Kiveskoskella, jossa on takuuvarmasti paljon kaloja; kauniita harjuksia, kenties upeita taimeniakin.

Kurssilla opit nymfikalastuksen teorian, saat yksilöllisen käytännön opastuksen ja pääset kokeilemaan uusia taitojasi. Kalastamme luontoa kunnioittaen ja vastuullisesti.

Kurssille voi osallistua kuka tahansa perhokalastuksen alkeet hallitseva kalastaja, joka on uimataitoinen ja 15 vuotta täyttänyt. Tarvitset omat kalastus- ja kahluuvarusteet, oppaalla on mukanaan nymfikalastuksessa käytettäviä perhoja, jos niitä ei rasiastasi löydy.

Kysy tarkempia tietoja kurssista, aikatauluista, tarpeellisista varusteista ja muista yksityiskohdista.

Huomaathan, että teemme opastettuja kalastusretkiä myös muihin Kuusamon virtavesien kohteisiin – kerro toiveistasi ja me toteutamme ne!

OHJAAJA

Oulangan Taika Oy:n nymfikalastuskurssin kouluttajana toimii Jussi Lähdesmäki. Hän ohjaa myös muut myös muut perho- ja talvikalastukseen liittyvät ohjelmapalvelumme.

Jussi on erittäin kokenut perhokalastaja, joka on tehnyt harrastuksestaan itselleen ammatin. Hän on kalastanut Kuusamon virtavesillä vuodesta 1998 lähtien ja erikoistunut harjuksen sekä suurtaimenen kalastukseen. Lohta hän on kalastanut Tenolla ja Norjan Finnmarkissa 1990-luvun alusta lähtien.

Jussilla on valmentaja- ja opaskoulutusta ja hänet tunnetaan tinkimättömän turvallisena, motivoivana, asiantuntevana ja viihdyttävänä oppaana. Hän hallitsee perhokalastuksen erikoissanaston myös englanniksi.

Jussilla on matkailualan turvallisuuspassi sekä vesipelastuskoulutus.

Yhteydenottolomake

Jäikö kysyttävää? Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää meille viestiä osoitteeseen info@oulangantaika.fi.

Jätä yhteydenottopyyntö