KALASTUSKURSSIT ja -RETKET

Tule kurssille oppimaan perhokalastuksen alkeet tai syvennä osaamistasi nymfikalastuskurssillamme!

KALASTUSKURSSIT JA -RETKET

Lähde kanssamme kalastamaan maamme hienoimmille virtavesille!

Meidän kursseillamme voit opetella perhokalastuksen alkeet tai syventää oppejasi harrastuksesi parissa. Tarjolla on alkeiskurssi sekä jo lajia harrastaneiden syventävä perhokalastuskurssi.

Kursseillamme kalastamme väkäsettömillä perhoilla ja vapautamme kaikki saaliskalat takaisin veteen. Noudatamme kestävän kalastusmatkailun periaatteita.

Lisäksi järjestämme kalastusretkiä seudun hienoimmille virtavesille. Miltä kuulostaisi esimerkiksi päivä Oulankajoella? Kanootilla meloen ja välillä kalastaen asiantuntevan oppaan kanssa.

Teemme myös täysin räätälöityjä kalastusretkiä pienryhmille, juuri sinun toiveidesi mukaisesti! Ota yhteyttä, kerro toiveistasi ja me järjestämme kalastusretken sinulle ja ryhmällesi!


PERHOKALASTUS

ALOITTELIJAN PERHOKALASTUSKURSSI

Perhokalastus on monen mielestä hienoin ja hienostunein vapakalastuksen muoto. Ei ole ihme, että sen suosio on nopeassa kasvussa.

Haluatko oppia perhokalastamaan ja heittämään kauniisti? Jos vastaat myöntävästi, tule Oulangan Taikan kurssille!

Oulangan Taikan perhokalastuksen alkeiskurssilla opit perinteisen perhokalastuksen heittotekniikan, välineet ja pääset kokeilemaan uusia taitojasi maineikkaalle Käylänkoskelle. Leppoisa ja kiireetön kurssi on tarkoitettu lajin vasta-alkajille.

PERHOKALASTUS

HARRASTAJAN PERHOKALASTUSKURSSI

Oletko innokas perhokalastaja, jolla on lajissa tarvittavat varusteet ja joka osaa lajin perusasiat: etu-, taka- ja rullausheiton, pinta- ja uppoperhot?

Haluatko tulla taitavammaksi kalastajaksi? Haluatko oppia perhokalastuksesta enemmän, ymmärtää kalojen käyttäytymistä ja parantaa saalisvarmuuttasi?

Jos vastasit myöntävästi, tule kurssillemme! Yhdeksän tunnin aikana opit ymmärtämään kalojen käyttäytymistä ja kilpakalastajienkin suosiman nymfikalastuksen perusteet.

OULANKAJOKI

MELONTAA JA KALASTUSTA

Lähde mukaan lumoavalle Oulankajoelle melomaan ja kalastamaan.

Koe yhdellä kertaa osa Euroopan kauneimmaksi mainittua melontareittiä ja kalastus vapaissa luonnonvesissä. 

Retken aikana melomme noin kahdeksan kilometriä ja pysähdymme muutaman kerran kalastamaan upeissa maisemissa.