MELONTAA JA KALASTUSTA OULANKAJOELLA

Koe yhdellä kertaa osa Euroopan kauneimmaksi mainittua melontareittiä ja kalastus vapaissa luonnonvesissä.

RETKEN TIEDOT

Oulankajoen melonta- ja kalastusretken kesto on kuusi tuntia. Retki koostuu noin 8 kilometrin melonnasta, jonka aikana pysähdytään kaksi - kolme kertaa kalastamaan perhoilla.

Kurssi starttaa Mataraniemestä, josta lähdemme kanooteilla liikkelle suuntana Nurmisaarenniemi. Matkan aikana pysähdytään kalastamaan ja pidetään evästauko. Nurmisaarenniemestä on paluukyyti retken lähtöpisteeseen.

Et tarvitse retkelle mitään varusteita, saat meiltä käyttöösi tarvittavat välineet. Myös retkieväät ja kanootin vuokra sisältyy retken hintaan. Halutessasi voit ottaa omat välineesi mukaan.

Kysy tarkempia tietoja retkestä, aikatauluista, tarpeellisista varusteista ja muista yksityiskohdista.

Retken hinta on 145 € / henkilö

OPAS

Oulangan Taika Oy:n kalastusretkioppaana toimii Jussi Lähdesmäki. Hän ohjaa myös muut myös muut perho- ja talvikalastukseen liittyvät ohjelmapalvelumme.

Jussi on erittäin kokenut perhokalastaja, joka on tehnyt harrastuksestaan itselleen ammatin. Hän on kalastanut Kuusamon virtavesillä vuodesta 1998 lähtien ja erikoistunut harjuksen sekä suurtaimenen kalastukseen. Lohta hän on kalastanut Tenolla ja Norjan Finnmarkissa 1990-luvun alusta lähtien.

Jussilla on valmentaja- ja opaskoulutusta ja hänet tunnetaan tinkimättömän turvallisena, motivoivana, asiantuntevana ja viihdyttävänä oppaana. Hän hallitsee perhokalastuksen erikoissanaston myös englanniksi.

Jussilla on matkailualan turvallisuuspassi sekä vesipelastuskoulutus.

Yhteydenottolomake

Jäikö kysyttävää? Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää meille viestiä osoitteeseen info@oulangantaika.fi.

Jätä yhteydenottopyyntö