SEIKKAILIJAN OULANKA

Tässä seikkailussa yhdistyvät kaikki parhaat tavat liikkua luonnossa! Vaella, melo kanootilla ja pyöräile – tätä voisi kutsua jopa Oulanka-triatloniksi!

KESTO JA PITUUS

Seikkailu kestää 3 päivää (2 yötä) ja reitin pituus on noin 90 kilometriä. Tässä pienryhmäseikkailussa vaellamme, melomme ja pyöräilemme läpi Oulangan Kansallispuiston aina Rukalle saakka.

Vaelluksen aikataulu on 13.6 – 15.6.2024 ja 18.7 – 20.7.2024.
Tilauksesta teemme tämän vaelluksen myös räätälöidysti pienryhmille.

Vaelluksen vaikeusaste 3/5
Keskiarvo muodostuu seuraavista tekijöistä:
Vaelluksen kesto 2/5
Päivämatkat 4/5
Maasto 2/5
Majoittautuminen 4/5

Seikkailua edeltävänä iltana kokoonnumme ja yövymme yhdessä Ruva Holiday:n tiloissa (Sallantie 203, Kuusamo). Voit jättää autosi lähdön majoituspaikkaan ja saat vaelluksen jälkeen kuljetuksen takaisin. Voit kysyä myös kuljetusta Rukalta majoituspaikkaan.

Illan aikana käymme varusteet läpi, pakkaamme rinkat ja käymme vielä tarkemmin seikkailun reitin läpi – tärkeitä turvallisuusasioita unohtamatta. Aamulla nautimme ravitsevan aamupalan, täytämme termokset kahvilla ja valmistaudumme päivään.

Aamiaisen jälkeen lähdemme seikkailulle Ristikallion lähtöpaikalta, jonne meillä on kuljetus. Päivän aikana kuljemme 18 kilometriä ja illansuussa leiriydymme Oulangan leirintäalueelle. 

Toisen päivän aamuna keräämme leirin kasaan, josta jatkamme Mataranniemeen. Otamme kanootit alle ja melomme Euroopan kauneimman melontareitin Huotinniemeen asti, jossa yövymme seuraavan yön.

Kolmannen päivän aamuna laitamme leirin kasaan ja ylitämme Oulankajoen ja rantaudumme Kuusinkiniemeen. Jätämme kanootit rannalle ja siirrymme meitä odottaville sähköpyörille.

Poljemme takaisin Rukalle noin 40 kilometrin matkan pääosin pieniä hiekkateitä, mutta osin myös Karhunkierroksen reittiä pitkin. Tavarat kulkevat tämän välin autossa aina päätepisteeseen saakka

Rukalta on kuljetus takaisin vaelluksen lähtöpaikalle.

Varaa oma seikkailusi pian – tämän seikkailun ryhmän koko on 6 henkilöä.

Oulangan Taika vaellukset retket

Ohjaaja

Seikkailun ohjaajana toimii Tommi Kallberg – Oulangan Taika Oy:n perustaja ja kokenut arktisten alueiden vaeltaja sekä Karhunkierroksen kävijä

Yhteydenottolomake

Jäikö kysyttävää? Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää meille viestiä osoitteeseen info@oulangantaika.fi.

Jätä yhteydenottopyyntö