ViELÄ EHDIT TALVEN IHMEMAAHAN!

Kyllästyttääkö etelässä harmaus ja vesisade?

Haluatko päästä kokemaan talvisen luonnon ihmeitä rauhallisessa ympäristössä?

Hengittää syvään ja tuntea hyvän olon, jonka luonnon keskellä saat.

Vielä ehdit mukaan tämän talven lumisiin seikkailuihin ja keräämään uusia muistoja! Järjestämme vielä tänä talvena rajoitetusti lumikenkä- ja liukulumikenkäretkiä Kuusamossa, Posiolla ja Sallassa!

MiLLAISiA ELÄMYKSIÄ ON TARJOLLA?

Järjestämme pienryhmille (2-6) henkilöä pääsääntöisesti liukulumikenkä- ja lumikenkäretkiä Kuusamon, Posion ja Sallan alueilla. Kohteet valitsemme toiveidenne mukaisesti, mutta valikoimassa on tunnettujen kohteiden, kuten Riisitunturi tai Myllykoski, lisäksi myös vähemmän tunnettuja helmiä, joissa saamme olla oman ryhmän kanssa rauhassa!

Liikkumisvälineenä on liukulumikengät tai lumikengät, koska näillä voimme mennä pois jo valmiiksi kävellyiltä reiteiltä koskemattomaan luontoon, toki luontoympäristöä kunnioittaen.

Pääsemme henkeäsalpaavien näkymien äärelle voimme keskittyä aistimaan luonnon rauhaa.

Liukulumikenkiä suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan tavallisen lumikenkäilyn sijaan - eteneminen on helppoa ja lajiin jää helposti koukkuun! Niin ainakin minulle kävi, kun ensimmäisen kerran välineitä kokeilin.

MiLLAINEN LUONTOELÄMYS SINUA VOISI ODOTTAA?

Kaikki retkemme sisältävät kuljetuksen Rukan - Käylän seudulta luonnon äärelle. Yleensä nautimme luonnoista n. 1,5 - 2 tuntia, jonka jälkeen pidämme lounas- ja kahvitauon.

Lounaalla nautimme lähiruokaa, MettänMaku Savukoskelta toimittaa retkllä käyttämämme retkiruuat; huomioimme myös toiveenne. Lisäksi keitämme nokipannukahvit lounaan päälle.

Lounaan jälkeen liikumme luonnossa ihaillen henkeä salpaavia maisemia. Aikaa on valokuvaamiselle sekä maisemien ihailemiseen ja tallettamiseen muistoihin. Lopuksi saavumme autolle ja matkaamme takaisin lähtöpisteeseen.

Retkille et tarvitse omia välineitä. Meiltä saat mukaan retkestä riippuen joko lumikengät tai liukulumikengät sekä sauvat. Lisäksi tarjoamme mukaan juomapullon ja pienen repun omille tavaroillesi. Myös ruoka ja kahvit sisältyvät retken hintaan.

Miten saan varattua oman retkeni?

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla (info@oulangantaika.fi) tai WhatsAppilla (+358405900001). Räätälöidään sinulle juuri toiveidesi mukainen retki!