Kitkajoki 3 - packraftilla

Varaa sähköpostilla (info@oulangantaika.fi) tai soittamalla / WhatsAppilla (0405900001)

Packraft tarjoaa melontamahdollisuuksia koko Kitkajoen pituudelta. Reissun voi aloittaa aina Kitkajärveltä saakka ja jatkaa Käylän kautta kohti Juumaa. Juumasta voi vaihtoehtoisesti kävellä lautan kanssa Jyrävän alapuolelle suvantoon ja jatkaa sitiä melontaa kohti Oulankajokea ja rajavyöhykettä, jonne melonnan voi päättää.

Toinen vaihtoehto Juumasta eteenpäin on lasketella vielä Niskakoski, Myllykoski ja Aallokkokoski ennen saapumista Jyrävälle. Jyrävä on hengenvaarallinen, joten se on kierrettävä maitse.

Vuokraamme myös reppulauttoja myös muihin kohteisiin.

Hinnoittelu seuraavasti
- Käylä - Juuma 160 € / kaksi lautta
- Käylä - Huotinniemi 220 € / kaksi lauttaa

Hintaan sisältyy
- Melojien ja varusteiden kuljetus päätepisteestä takaisin lähtöpaikkaan
- Opas paikalla lähdössä opastamassa liikkeelle
- Packraftin, melan, melontaliivit, kuivapussin sekä kartan (Kitkajoki) ja turvaohjeet
- Oman aikataulun mukaiset lähdöt ja melonnan kesto

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

KITKAJOKI - Reppulautalla

Kitkajoen kuohut tarjoavat monen tyyppisiä elämyksiä.

Reppulautta eli packraft tarjoaa melontamahdollisuuksia koko Kitkajoen pituudelta. Reissun voi aloittaa aina Kitkajärveltä saakka ja jatkaa Käylän kautta kohti Juumaa. Juumasta voi vaihtoehtoisesti kävellä lautan kanssa Jyrävän alapuolelle suvantoon ja jatkaa sitiä melontaa kohti Oulankajokea ja rajavyöhykettä, jonne melonnan voi päättää.

Toinen vaihtoehto Juumasta eteenpäin on lasketella vielä Niskakoski, Myllykoski ja Aallokkokoski ennen saapumista Jyrävälle. Jyrävä on hengenvaarallinen, joten se on kierrettävä maitse.

Pakettiin kuuluu melontavälineen lisäksi mukaan melontaliivit, melat, kuivapussit, reittikartta, turvallisuusohjeistus sekä opastus lähtöpaikalla. Meillä on opas aina lähtöpaikalla opastamassa, joten pääset turvallisesti liikkeelle melontavinkkien kera. Kuljetukset lähtöpaikalle toiveiden mukaisesti.

Hinnoittelu seuraavasti

  • Käylä - Juuma 160 € / kaksi lauttaa
  • Käylä - Huotinniemi 220 € / kaksi lauttaa
  • Lisälauttojen hinta on 50 €. Maksimissaan 6 lauttaa / ryhmä.

Reppulauttakalustomme on Alpackan Classic ja Wolverine -mallin lauttoja. Vuokraamme reppulauttoja myös muihin kohteisiin. Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle paketin.

Kitkajoki, packraft, koskimelonta, Peurakoski
Laskulinjojen kartoitus etukäteen Peurakoskella, Kitkajoella

Voit lukea lisää Kitkajoesta ja Oulangan kansallispuiston luonnosta Luontoon.fi -sivustolta. Varaus ja peruutusehdot löytyvät täältä