Räätälöidyt PALVELUT

Räätälöidyt luontoelämykset

Räätälöidyt luontoelämykset muodostavat toimintamme perustan.

Järjestämme räätälöityä retkiä ja vaelluksia erityisesti Oulangan kansallispuiston alueella sekä Sallan ja Riisitunturin kansallispuistossa.

Laajan paikallisen yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota teille myös monipuolisia majoitus- ja ohjelmapalveluita – luonnossa liikkumista unohtamatta. Voimme esimerkiksi järjestää teille muutaman päivän luontoloman, joka sisältää myös majoitukset ja vaikkapa täysihoidon sisältäen valitsemianne aktiviteettejä, esimerkiksi päiväretkiä, melontaa, koskenlaskua, maastopyöräilyä, retkiruokaelämyksiä, savusaunakokemuksia.

Ohjelmassamme on myös teemallisia vaellusviikonloppuja, joiden aikana majoittaudutaan neljän seinän sisällä, mutta eri teeman parissa liikumme luonnossa. Seuraa sivujamme ja blogiamme; julkaisemme nämä teemalliset ohjelmat hyvissä ajoin etukäteen.

Järjestämme myös yhteistyössä Hiking Finland – Eräakatemian kanssa kattavaa erätaitojen koulutusta Suomen parhaiden kouluttajien johdolla.

Yhteydenottolomake

Jäikö kysyttävää? Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää meille viestiä osoitteeseen info@oulangantaika.fi.

Jätä yhteydenottopyyntö