OULANGAN TAIKAPIIRI - LIITY MUKAAN!

Oulangan Taikapiiri on nyt julkaistu ja sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus liittyä mukaan!

Mikä OULANGAN TAIKAPIIRI ON?

Oulangan Taikapiiri on meidän asiakkaillemme suunnattu kanta-asiakasohjelma, johon pääset nyt mukaan rekisteröitymällä. Rekisteröityminen on auki toukokuun loppuun asti. Tämän jälkeen Oulangan Taikapiiriin on mahdollista päästä jäseneksi, kun käytät meidän palveluitamme.

MIKSI MINUN KANNATTAA LIITTYÄ OULANGAN TAIKAPIIRIIN?

Oulangan Taikapiirin jäsenenä saat tietysti monenlaisia etuja, joista on sinulle todella hyötyä!

  1. Taikapiirin jäsenenä kuulet aina ensimmäisenä uusista retkistämme ja vaelluksistamme. Julkaisemme kaikki vaellukset Taikapiiriläisille varattavaksi vähintään kahta viikkoa ennen kuin julkaisemme ne webbisivuillamme. Tällekin kesälle on tulossa vielä mielenkiintoisia uutuuksia, joihin paikkoja on todella rajatusti (max 6 henkilöä). Taikapiiriläisenä sinulla on mahdollista varmistaa oma paikkasi ennen kuin muut nappaavat sen.
  2. Taikapiirin jäsenet saavat ensimmäisestä varaamastaan palvelustamme 10 prosentin alennuksen. Huomattava etu, joka kannattaa ehdottomasti käyttää hyväkseen. Lisäksi jäsenet saavat verkkokaupassa myyntiin tulevista tuotteista 5 prosentin alennuksen.
  3. Taikapiirin jäsenille julkaistaan omia erikoistarjouksia ja myös kerran vuodessa järjestämme vain Taikapiiriiäisille tarkoitetun vaelluksen, joka yleensä suuntautuu kohteisiin, joihin meillä ei vielä ole myytävissä opastettuja vaelluksia. Huikeita kohteita on suunnitteilla, myös Suomen rajojen ulkopuolella.
  4. Jatkossa Taikapiiriläiset saavat seuraavista varaamistaan palveluistamme myös alennuksia - 10 prosentin alennuksen. Tämän VOI yhdistää myös muihin käynnissä oleviin kampanjoihin jollei toisin mainita.

HUKUNKO MARKKINOINTIVIESTEIHIN, JOS LIITYN OULANGAN TAIKAPIIRIIN?

Et todellakaan, lähetämme vuoden aikana noin 12-15 sähköpostiviestiä ja saat korkeintaan kaksi viestiä kuukauden aikana. Voit myös lopettaa viestien vastaanottamisen ihan milloin tahansa ilmoittamalla siitä meille - osoitteeseen info@oulangantaika.fi

Julkaisemme Oulangan Taikapiirille uudet vaellukset ja retket, tarjoukset ja kampanjat vain sähköpostilla. Liittymällä Taikapiiriin annat meille luvan lähettää sinulla edellä kuvatulla tavalla sähköpostiviestejä.

MITEN LIITYN JÄSENEKSI?

Toukokuun loppuun asti voit liittyä Oulangan Taikapiiriin lähettämällä meille sähköpostiviestin osoitteella info@oulangantaika.fi tai ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Kesäkuusta alkaen jäseneksi pääset ostamalla jonkin meidän palvelun (opastettu retki, opastettu vaellus, melontapaketti, kalastukseen liittyvä palvelu tai retkeilyvälinevuokraus).

Kannattaa siis toimia nyt! Ja voit nauttia eduistasi jo tämän kesän vaelluksia varatessasi!