Aloittelijan perhokalastuskurssi

129,00 

Opi uusi, upea harrastus aloittelijan perhokalastuskurssillamme!

Harrastajan perhokalastuskurssin kesto on seitsemän tuntia. Leppoisa ja kiireetön kurssi on tarkoitettu lajin vasta-alkajille.

Kurssin aikana opit perinteisen perhokalastuksen heittotekniikan, välineet ja pääset kokeilemaan uusia taitojasi maineikkaalle Käylänkoskelle.

Et tarvitse kurssille mitään varusteita, saat meiltä käyttöösi tarvittavat välineet. Jos sinulla on omat välineet, joita et mielestäsi osaa käyttää, ota ne mukaasi.

Kurssin jälkeen hallitset perhonheiton periaatteen ja käytännön tekniikan.

Kuvaus

Opi uusi, upea harrastus aloittelijan perhokalastuskurssillamme!

Kurssin kesto on 7 tuntia. Kurssi alkaa Käylän urheilukentällä kello 9:00 ja päättyy n. kello 16:00.

Hintaan sisältyy:
– Opastus
– Lounas ja kahvit Leenan koskikahvilassa Käylänkoskella
– Tarvittavat luvat ja varusteet

Tarvitset mukaan:
– Säähän sopivan vaatetuksen

Kurssipäivä on jaettu kahteen jaksoon, joiden välissä syömme herkullisen lounaan kahveineen Leenan Koskituvalla kuohuvan Käylänkosken rannassa.

Ensimmäisellä jaksolla harjoittelemme heittämistä Käylän urheilukentällä. Nurmipintainen ja esteetön kenttä on erinomainen paikka opetella heittämisen perusteita. Urheilukenttä sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Käylänkoskelta.

Toisella jaksolla sovellamme uusia oppejamme Käylänkoskella. Virrassa on muun muassa harjuksia ja taimenia, joten kukaties pääsemme väsyttämään kalojakin. Käylänkoskella ei tarvita kahluuvarusteita, sillä jokirannat ovat helppokulkuisia ja kohteessa on kiinteä, pitkä heittolaituri.

Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään kolme ilmoittautunutta. Varaus ja peruutusehdot löytyvät täältä

Lisätiedot

Päivämäärä

13.6., 11.7.